CORABIA LUI NOE-PR.IOSIF View larger

CORABIA LUI NOE - PREOT IOSIF TRIFA

O.D. PREOT IOSIF TRIFA *

New product

This product is no longer in stock

13,00 lei

Modalitati de livrare
Livrarea produselor se poate face prin:
1. Ridicare sediu sau filiale: cost 0 ron;
2. Posta Romana: cost 15 ron;
3. Curierat: cost 20 ron;
Plata comenzilor se poate face prin:
1. Numerar: ridicare din sediu sau filiale
2. Ramburs: livrare prin curier sau Posta Romana
Returnarea produselor:
Daca nu esti 100% multumit de produsul cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat.
Contact:
Email: comenzi@carteadeaur.ro
Tel: 0269.216.677
 • CUVÂNT ÎNAINTE


  Istoria cu Noe şi potopul din Biblie are foarte multă asemănare cu noi şi vremile noastre. Când citeşti în Biblie despre vremile din timpul potopului, parcă ai citi despre vremile şi oamenii de azi. „Şi se stricase pământul înaintea lui Dumnezeu şi se umpluse de fărădelege – zice Biblia. Şi a văzut Domnul Dumnezeu că pământul era stricat şi tot omul s-a abătut de la calea sa” (Fac. 6, 11-12).

  Oamenii din timpul lui Noe nu s-au îndreptat. Au stăruit în păcate şi fărădelegi până când a sosit urgia apelor şi i-a înecat.

  Precum a fost în zilele lui Noe, aşa e şi azi şi aşa va fi şi în ziua cea mare când va sosi sfârşitul lumii. A spus Însuşi Mântuitorul acest lucru: Că „precum a fost în timpul lui Noe, aşa va fi şi la venirea Fiului Omului. Precum era în zilele cele mai înainte de potop, când mâncau şi beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie şi n-au ştiut nimic până ce a venit potopul şi i-a luat pe toţi, aşa va fi şi la venirea Fiului Omului” (Matei 24, 37-39).

  Trăim vremuri biblice. Trăim vremuri în care parcă cerul de sus ne strigă: Oameni buni! Vine urgia... Lăsaţi-vă de răutăţi şi intraţi în corabia mântuirii sufleteşti.

  Însă oamenii îşi văd înainte de păcate şi fărădelegi.

  Cartea aceasta iese ca un strigăt de deşteptare a păcătoşilor.

  În numele Domnului, cartea aceasta cheamă pe oameni să iasă degrabă din răutăţi şi să intre îndată în corabia mântuirii.

  Sibiu, la 1 iulie 1930

  IOSIF TRIFA, preot,
  redactorul foii «Lumina Satelor»