CA O OAIE FARA DE GLAS View larger

CA O OAIE FARA DE GLAS - PREOT IOSIF TRIFA

O.D. PREOT IOSIF TRIFA *

New product

This product is no longer in stock

4,00 lei

Modalitati de livrare
Livrarea produselor se poate face prin:
1. Ridicare sediu sau filiale: cost 0 ron;
2. Posta Romana: cost 15 ron;
3. Curierat: cost 20 ron;
Plata comenzilor se poate face prin:
1. Numerar: ridicare din sediu sau filiale
2. Ramburs: livrare prin curier sau Posta Romana
Returnarea produselor:
Daca nu esti 100% multumit de produsul cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat.
Contact:
Email: comenzi@carteadeaur.ro
Tel: 0269.216.677
 • Un cuvânt de lămurire

      

  Mare dar şi binecuvântare a fost pentru ţara, Biserica şi poporul nostru Părintele Iosif Trifa.

  Prin munca sa stăruitoare şi rodnică a îmbogăţit literatura noastră religioasă cu învăţături noi şi de mare preţ, strânse până acum în peste treizeci de cărţi care au o mare putere de trezire sufletească.

  Ele au pătruns în toate oraşele şi satele ţării, deşteptând la viaţă şi mântuire sute de mii de păcătoşi şi adormiţi în somnul cel greu al păcatelor şi răutăţilor, pornind la luptă cea mai mare mişcare religioasă în ţara noastră.

  În lucrarea de mântuire a sufletelor, cărţile Părintelui Iosif sunt un neîntrecut ajutor şi ajutător. Toţi cei ce se interesează de mântuirea de-aproapelui au în cărţile acestea o armă neîntrecută, de care nu se pot lipsi.

  Cercetătorii Bibliei găsesc în învăţăturile acestea, scrise la picioarele Crucii un îndrumător de preţ care îi ajută să înţeleagă drept cuvântul adevărului. Câţi n-au învăţat să citească Biblia – şi s-o înţeleagă, ajutaţi fiind de citirea acestor neîntrecute şi minunate cărţi ale iubitului nostru părinte sufletesc!

  Rând pe rând, cu ajutorul Domnului, vom da la lumină – pe lângă cele care au fost tipărite – toate cărţile scrise de Părintele Iosif în timpul ultimilor săi ani de viaţă şi luptă pe acest pământ.      

  Cărticica de faţă cuprinde câteva minunate învăţături în legătură cu oile – după Isaia 53, 7. Ele au plăcut nespus de mult tuturor celor ce le-au urmărit, acum câţiva ani, la foaie.

  Tipărindu-le în această broşură, le trimitem prin ţară, ca să facă mai departe slujbă pentru Domnul, ajutând la mântuirea sufletelor şi întărind în credinţă pe cei ce trec prin diferite încercări şi necazuri.

  Domnul să-Şi reverse harul Său peste toţi cei ce vor citi şi răspândi şi aceste învăţături, pentru slava Numelui Său.

   

  Sibiu, la Vinerea Patimilor – 1938

   

  Tit I. Trifa, Ioan Marini, Traian Dorz