SUDALMA View larger

SUDALMA - PREOT IOSIF TRIFA

O.D. PREOT IOSIF TRIFA *

Nou

6,00 lei

Modalitati de livrare
Livrarea produselor se poate face prin:
1. Ridicare sediu sau filiale: cost 0 ron;
2. Posta Romana: cost 15 ron;
3. Curierat: cost 20 ron;
Plata comenzilor se poate face prin:
1. Numerar: ridicare din sediu sau filiale
2. Ramburs: livrare prin curier sau Posta Romana
Returnarea produselor:
Daca nu esti 100% multumit de produsul cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat.
Contact:
Email: comenzi@carteadeaur.ro
Tel: 0269.216.677
 • Cuvânt înainte

  Sudalma este un păcat groaznic. Şi, durere! Noi românii îl avem pe tot locul. De la Nistru pân-la Tisa, înjurăturile răsună pe tot locul. Se poate spune că sudalma este un păcat naţional.

  Dacă psalmistul spune într-un loc: „Un popor nesocotit huleşte numele Tău, Doamne” (Ps. 74, 18), apoi acel popor suntem noi, românii, care hulim neîncetat numele Domnului prin înjurăturile cele mai grozave. Poate şi pentru asta ne merge aşa cum ne merge.

  Cu Oastea Domnului, noi am pornit o aprigă luptă şi contra acestui păcat. De patrusprezece ani luptăm cu îndârjire contra acestui păcat. Şi am scos mii şi mii de suflete din pieirea lui.

  Cărticica de faţă pleacă prin ţară să ajute şi mai mult această luptă. Ea pleacă să arate tuturor, pe tot locul, ce păcat groaznic este sudalma. Şi să cheme pe orice suflet să se lepede îndată de această pieire. Domnul să-i binecuvânteze cu folos de mântuire sufletească pe cei ce o vor răspândi, ajutându-i şi pe alţii să scape de acest păcat îngrozitor.

   

  Sibiu, la 15 octombrie 1936

  Iosif Trifa, preot

  redactorul foii «Isus Biruitorul»