SABIA DUHULUI       PIT View larger

SABIA DUHULUI - PREOT IOSIF TRIFA

O.D. PREOT IOSIF TRIFA *

New product

This product is no longer in stock

4,00 lei

Modalitati de livrare
Livrarea produselor se poate face prin:
1. Ridicare sediu sau filiale: cost 0 ron;
2. Posta Romana: cost 15 ron;
3. Curierat: cost 20 ron;
Plata comenzilor se poate face prin:
1. Numerar: ridicare din sediu sau filiale
2. Ramburs: livrare prin curier sau Posta Romana
Returnarea produselor:
Daca nu esti 100% multumit de produsul cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat.
Contact:
Email: comenzi@carteadeaur.ro
Tel: 0269.216.677
 • Cuvânt de însoţire

  Citesc această cărticică a scumpului nostru „slăbănog” şi simt ridicându-mi-se în minte aceeaşi întrebare ce mi s-a ridicat ori de câte ori am citit o carte sau un articol alcătuit de Părintele Iosif: De ce nişte lucruri aşa de obişnuite, scrise aşa de simplu, au totuşi ascunsă puterea de a răscoli sufletele până în adânc?

  Şi repede am aflat răspunsul la această întrebare.

  Este tocmai „Sabia Duhului Sfânt”, despre care se vorbeşte în această cărticică.

  Pe aceasta, ca şi pe toate celelalte, Părintele Iosif le-a alcătuit şi le-a scris stând smerit sub poala Sfântului Duh şi cu sufletul încărcat de dragoste pentru fraţii săi. Nimic pentru sine, ci totul pentru cei care aveau nevoie de acest balsam vindecător.

  Din lacrimi binecuvântate ieşind, lacrimi ali­nătoare au adus altora.

  Scriu aceste rânduri de însoţire pentru a­ceastă cărticică dragă în clipe când suferinţa taie brazde adânci în trupul sfârtecat de boală al scumpului nostru „trâmbiţaş” de la Sibiu, cel care pe de-a-ntregul şi din dragoste s-a jertfit pentru fraţii lui.

  Cu nevrednicie îngenunchez şi ridic ochii spre cer, rugându-mă lui Dumnezeu să-i de-a din nou sănătate, ca iar să se aşeze în fruntea rândurilor luptătoare ale „Oastei Domnului”, această „strajă de onoare” a scumpei noastre Biserici strămoşeşti, pentru ca, biruind necontenit puterile întunericului, să săvârşim „lupta cea bună”, spre mântuirea sufletelor noastre şi întru slava Sfintei Treimi, acum şi pururi şi în vecii vecilor. Amin.

  August 1934

  Al. Lascarov-Moldovanu