EXAMENUL LUI IOV View larger

EXAMENUL LUI IOV - PREOT IOSIF TRIFA

O.D. PREOT IOSIF TRIFA *

New product

4,00 lei

Modalitati de livrare
Livrarea produselor se poate face prin:
1. Ridicare sediu sau filiale: cost 0 ron;
2. Posta Romana: cost 15 ron;
3. Curierat: cost 20 ron;
Plata comenzilor se poate face prin:
1. Numerar: ridicare din sediu sau filiale
2. Ramburs: livrare prin curier sau Posta Romana
Returnarea produselor:
Daca nu esti 100% multumit de produsul cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat.
Contact:
Email: comenzi@carteadeaur.ro
Tel: 0269.216.677
 • Un examen de credinţă

   Biblia este plină de examene de credinţă, prin care Domnul Dumnezeu a pus la încercare credinţa robilor Săi.

  Printr-un un astfel de examen de credinţă a trecut şi dreptul Iov. Cine era Iov? Era, aşa cum spune cartea care-i poartă numele, un om „fără prihană şi curat la suflet. El se temea de Dumnezeu şi se abătea de la rău”. Se lăudau şi îngerii din cer cu viaţa lui Iov....

  ...Iov, cu examenul lui, este pus în faţa noastră să ne cercetăm şi să grijim, căci şi noi, de multe ori, trebuie să trecem prin câte un examen de credinţă. Căci până când eşti sănătos şi toate îţi merg bine, nu e lucru mare să fii credincios.

  Examenul credinţei începe în clipa când se face noapte în viaţa ta. Când vin încercările şi loviturile, Domnul îţi pune la încercare credinţa ta. Plângi şi te rogi – şi, drept răspuns, loviturile sporesc şi mai mult. Cerul parcă nu aude şi nu vede strigarea ta. Dar credinţa cea tare, în clipe ca acestea îşi arată puterea. Respinsă mereu, ea strigă mai tare pe Domnul. Alungată mereu, ea se aruncă mai cu putere la picioarele Domnului.

  Credinţa cea tare strigă: Fă ce vrei cu mine, Doamne; bate-mă, omoară-mă... eu nu mă las de Tine! Aceasta e credinţa biruitoare, adevărata credinţă, care nu se lasă de Domnul orice i s-ar întâmpla.

  Cel ce a trecut şi trece printr-un astfel de examen, acela e creştinul cel viu şi biruitor.

  Preot Iosif Trifa