TAINA CĂSĂTORIEI și FAMILIA CREȘTINĂ View larger

TAINA CASATORIEI si FAMILIA CREȘTINA

OD

New product

Taina căsătoriei și familia creștină în învățaturile marilor Părinți ai Bisericii din secolul IV.

More details

20,00 lei

Modalitati de livrare
Livrarea produselor se poate face prin:
1. Ridicare sediu sau filiale: cost 0 ron;
2. Posta Romana: cost 15 ron;
3. Curierat: cost 20 ron;
Plata comenzilor se poate face prin:
1. Numerar: ridicare din sediu sau filiale
2. Ramburs: livrare prin curier sau Posta Romana
Returnarea produselor:
Daca nu esti 100% multumit de produsul cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat.
Contact:
Email: comenzi@carteadeaur.ro
Tel: 0269.216.677
  • Reeditam importanta lucrare de studiu biblic și patristic a Pr. Constantin Mihoc (+2009) despre Taina căsătoriei și familia creștină într-un context istoric în care, pare-se mai mult ca niciodată, cel rău își concentreaza atacurile împotriva acestei instituții divino originare și fundamentale pentru viața și pentru mântuirea oamenilor.

    Lucrarea de față este un adevărat izvor, oferind resurse fundamentale pentru înțelegerea a ceea ce este și trebuie să fie familia, ca principal suport pentru o viața sănătoasa, fizic și spiritual, a omului și a societății umane. Autorul, provenind dintr-o familie cu adevărat bogată în experiența a ceea ce înseamna viața de familie (fiind al optulea din zece copii) și verificând și valorificând el însuși, în viața propriei familii, adevarul de neclintit și puterea voii divine în ce privește afirmarea și împlinirea vieții familiale "în Hristos și în Biserică" (Efes 5, 32), a realizat această lucrare la un înalt stndard în ce privește calitatea cercetării, dar și a unei clare și luminoase perspective duhovnicești.

    Pr. Prof. Vasile Mihoc