Retur produse

Daca nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier. Produsele pot fi returnate completand formularul de retur disponibil pe site, sau il poti solicita de la consultantii nostri.

Cum returnezi produsele vandute de catre carteadeaur.ro:

1.    Completezi  formularul de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur
2.    Selectezi din formular una dintre opțiunile de retur: ramburs sau transfer bancar;
3.    Dupa inregistrarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur, sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, vom trimite curierul sa preia produsul de la tine. Costul de transport pentru retur este 15 lei si va fi suportat de catre tine.

Conditii generale care se aplica tuturor produselor:

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii produsului. 

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 14 de zile de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice. 

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.