Deschidere colet

Alegerea acestui serviciu iti da posibilitatea de a verifica produsul, inainte de a plati contravaloarea acestuia.

Poti beneficia de acest serviciu prin transmiterea, in campul de observatii al Comenzii, a dorintei de a putea verifica produsul.

La carteadeaur.ro platesti dupa ce deschizi coletul si te asiguri ca ai primit produsul comandat, in stare perfecta.

In momentul receptionarii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda.

Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii. Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.

In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda dar obligatoriu in prezenta curierului. 

Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp. 

In cazul returului prin intermediul serviciului “Deschidere colet ” taxele de transport sunt acoperite de catre carteadeaur.ro.

Serviciul "Deschidere colet" este taxabil, iar valoarea acestuia va fi transmisa, dupa ce a fost solicitata de catre cumparator.