Almanah audio 2020 View larger

Almanah audio 2020

Nou

12,00 lei

Modalitati de livrare
Livrarea produselor se poate face prin:
1. Ridicare sediu sau filiale: cost 0 ron;
2. Posta Romana: cost 15 ron;
3. Curierat: cost 20 ron;
Plata comenzilor se poate face prin:
1. Numerar: ridicare din sediu sau filiale
2. Ramburs: livrare prin curier sau Posta Romana
Returnarea produselor:
Daca nu esti 100% multumit de produsul cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat.
Contact:
Email: comenzi@carteadeaur.ro
Tel: 0269.216.677
  • Almanah audio, 2020

    Preaiubiți frați și surori!... Și pentru anul 2020 și cât va rândui Dumnezeu, dorim să continuăm această noutate audio, începută cu primul număr din anul 2015, acesta fiind numărul șase. Așteptat de ascultători și de toți cei care cunosc conținutul unui almanah audio, și de data aceasta, sunt în noul album diverse noutăți. Avem înregistrate două mărturii, una cu fratele Vasilică Pohrib de la Matca, Înaintaș al Oastei Domnului și o altă mărturie cu fratele Florin Pavel. De altfel sunt și cântări interpretate de fratele David Neculache, de fratele Vasile Pohrib, de fratele Vasilică Cristea și o altă cântare interpretată de un grup de frați din zona Galați. Poeziile sunt rostite de fratele Traian Dorz, sora Mihaela Vrabie și fratele Costel Bălan.

    Pentru doritori, toate aceste lucrări audio, pot fi procurate de la Librăria Cartea de Aur Sibiu și desigur de la toate punctele de distribuție din țară și din străinătate. Dorim să fie cu folos duhovnicesc toate aceste CD-uri audio.

    Slăvit să fie Domnul!..