TRAIM VREMURI BIBLICE-PR.IOSIF View larger

* imaginile au caracter informativ

TRAIM VREMURI BIBLICE - PREOT IOSIF TRIFA

O.D. PREOT IOSIF TRIFA *

Nou

10,00 lei

Modalitati de livrare
Livrarea produselor se poate face prin:
1. Ridicare sediu sau filiale: cost 0 ron;
2. Posta Romana: cost 15 ron;
3. Curierat: cost 20 ron;
Plata comenzilor se poate face prin:
1. Numerar: ridicare din sediu sau filiale
2. Ramburs: livrare prin curier sau Posta Romana
Returnarea produselor:
Daca nu esti 100% multumit de produsul cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat.
Contact:
Email: comenzi@carteadeaur.ro
Tel: 0269.216.677
 • Trăim vremuri biblice

  În timpul din urmă – mai ales de la război încoace – trăim vremuri schimbate. Parcă s-a schimbat cu totul lumea şi oamenii. Viaţa lumii şi viaţa oamenilor parcă a intrat într-o zodie nouă. Vremurile noastre au în special patru noutăţi:

  1. răutăţi mai mari ca oricând;

  2. greutăţi mai mari ca oricând;

  3. semne şi arătări cereşti (ploi de cenuşă, cutremu­re, secete, furtuni, schimbări şi umblări neregulate ale timpului etc., etc.);

  1. oameni ce petrec în nepăsare de cele sufleteşti şi n-ascultă de chemările cereşti.

  Oamenii se miră de schimbarea vremurilor, dar dacă ar citi în Biblie nu s-ar mira. Biblia arată apriat vremurile ce le trăim. Vremurile ce le trăim nu sunt vremuri schim­bate, ci sunt vremuri biblice.

  Biblia arată toate noutăţile vremurilor noastre acolo unde se vorbeşte despre vremurile de apoi (Matei 24, Apo­calipsa şi Daniel).

  Toate Scripturile spun că în vremurile de apoi lumea va merge cu paşi repezi spre o decădere sufletească. O generală decădere sufletească va cuprinde lumea şi ome­nirea. Vor veni vremuri de răutăţi şi stricăciuni sufleteşti care n-au fost de la începutul lumii.

  Citind Scripturile şi privind la ceea ce se petrece în lume, îţi vine cu adevărat să te întrebi: oare nu cumva am intrat în zodia vremurilor de apoi?

  Poate că am intrat în ele, poate că suntem departe de ele… nu e dat omului să afle astfel de taine pe care singur Tatăl Ceresc le ştie (Marcu 13, 32). Aici intră greşeala unor secte care încearcă să descuie tainele Tatălui Ceresc cu fel de fel de socoteli şi numărări de ani.

  Un lucru însă e sigur. Trăim vremuri biblice. Trăim vremuri ce strigă spre noi să ne trezim din răutăţi.

  Vremurile ce le trăim trebuie să fie vremuri de înfricoşare, de spaimă, de trezire şi de întoarcere la Dumnezeu. Vremurile noastre sunt glasul celui ce striga în pustie: „Pocăiţi-vă, căci s-a apropiat împărăţia cerurilor“.

  Cartea aceasta iese ca un strigăt de deşteptare a păcătoşilor. Iese să spună oamenilor că nici un bine şi nici o uşurare nu ne vor veni până nu ne vom întoarce la Dumnezeu.

   

  Sibiu, la 1 martie 1929

   

   

  Iosif TRIFA, preot,

  redactorul foii «Lumina Satelor»