PE URMELE MANTUITORULUI View larger

* imaginile au caracter informativ

PE URMELE MANTUITORULUI - PREOT IOSIF TRIFA

O.D. PREOT IOSIF TRIFA *

Nou

15,00 lei

Modalitati de livrare
Livrarea produselor se poate face prin:
1. Ridicare sediu sau filiale: cost 0 ron;
2. Curierat sau Posta Romana: cost 15 ron;
Plata comenzilor se poate face prin:
1. Numerar: ridicare din sediu sau filiale
2. Ramburs: livrare prin curier sau Posta Romana
Returnarea produselor:
Daca nu esti 100% multumit de produsul cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat.
Contact:
Email: comenzi@carteadeaur.ro
Tel: 0269.216.677
 • Cuvânt înainte

  In toamna anului 1925 s-a făcut cel dintâi românesc la Locurile Sfinte. Iniţiatorul şi conducătorul acestui pelerinaj a fost I.P.S.Sa, Mitropolitul Ardealului, Dr.Nicolae Bălan. Era şi acest pelerinaj- unul din planurile ce le are înaltul Ierarh pentru clădirea şi zidirea sufletească a turmei sale cuvântătoare.

  160 de suflete am avut norocul şi fericirea să vedem Locurile Sfinte pe unde a umblat şi învăţat Mântuitorul. Intre aceştia am fost şi eu, subsemnatul. Am plâns pe locul unde Şi-a vărsat Scumpul Său Sânge pentru mine şi ier­tarea mea. Am plâns lângă Mormântul Lui de unde a ieşit învierea şi viaţa mea. Pentru mine şi viaţa mea, această călătorie a fost o răspântie de hotar. Sub braţele Crucii şi lângălespedea Sfântului Morman t mi-arn înnoit făgăduinţa şi hotărârea să-I slujesc Lui, să-rni pun toată viaţa în slujba Lui, să mă jertfesc pentru El şi lucrul Lui.

  In slujba Lui am cercat să pun şi călătoria la Locurile Sfinte. Reîntors de la Ierusalim, rn-am silit să spun şi altora ce am imzut şi ce am simţit pe acolo, ca prin aceasta să atrag sufleteşte şi pe alţii pe urmele Lui şi pe căile Lui, care duc spre Ierusalimul cel Ceresc. Din aceste însemnări a ieşit cartea aceasta. Ea s-a tipărit a doua oară; o mărturie că a pătruns în suflete.

  Mulţumesc §£ din acest loc Scumpului meu Mântuitor pentru darul cel mare de care m-a învrednicit. Cartea aceas­ta iese ca o rugăciune de mulţumire pentru acest dar.

  Domnul să binecuvânteze cu dar de mântuire sufle­teasca, pe cei ce o vor citi.

  Sibiu, la l noiembrie 1928

  Preot IOSIF TRIFA,

  redactorul foii «Lumina Satelor»