MAI LANGA DOMNUL MEU View larger

* imaginile au caracter informativ

MAI LANGA DOMNUL MEU - PREOT IOSIF TRIFA

O.D. PREOT IOSIF TRIFA *

Nou

6,00 lei

Modalitati de livrare
Livrarea produselor se poate face prin:
1. Ridicare sediu sau filiale: cost 0 ron;
2. Posta Romana: cost 15 ron;
3. Curierat: cost 20 ron;
Plata comenzilor se poate face prin:
1. Numerar: ridicare din sediu sau filiale
2. Ramburs: livrare prin curier sau Posta Romana
Returnarea produselor:
Daca nu esti 100% multumit de produsul cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat.
Contact:
Email: comenzi@carteadeaur.ro
Tel: 0269.216.677
 • Cuvânt înainte

  Cartea aceasta iese ca o chemare a sufletelor să se apropie de Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Cartea aceasta vrea să arate oamenilor ce dar şi ce putere sufletească primesc cei ce se apropie de Domnul.

  Poporul nostru nu cunoaşte îndeajuns pe Iisus Mântuitorul. Nu cunoaşte darul şi puterea ce o revarsă Domnul Iisus asupra celor ce se apropie de El cu credinţă tare.

  Viaţa cea creştinească îşi are şi ea o măsură a ei, un „metru“ al ei. Măsura e aceasta: „Cât de aproape eşti tu de Iisus Mântuitorul?“ De la „distanţa“ aceasta atârnă puterea vieţii noastre creştineşti, pentru că izvorul puterii noastre de creştini este Iisus Mântuitorul şi Jertfa Lui cea Sfântă.

  Poporul nostru e prea departe de acest izvor, de aceea viaţa noastră e aşa de săracă în fapte de putere creştinească. Păcătoşii trebuie aduşi la Mântuitorul, trebuie apropiaţi de Mântuitorul, pentru că numai atunci capătă dar şi putere să iasă din răutăţi.

  Cartea aceasta iese şi ca recunoştinţa unui suflet pe care Domnul l-a atras la El din căile pierzării. Ea pleacă în lume să spună ce odihnă, ce pace, ce bucurie, ce fericire dulce şi scumpă dă Domnul celor ce se apropie de El şi trăiesc o viaţă cu El.

  Cartea aceasta iese de sub tipar a patra oară; un semn bun că a pătruns în suflete. Domnul să binecuvânteze cu dar şi binecuvântare de sus pe cei ce o vor citi şi o vor răspândi, ajutând cu ea sufletele să se apropie de Scumpul nostru Mântuitor.

   

  Sibiu, la 1 iulie 1937

   

  Preot IOSIF TRIFA