Almanah audio - 2018 View larger

* imaginile au caracter informativ

Almanah audio - 2018

Nou

10,00 lei

Modalitati de livrare
Livrarea produselor se poate face prin:
1. Ridicare sediu sau filiale: cost 0 ron;
2. Posta Romana: cost 15 ron;
3. Curierat: cost 20 ron;
Plata comenzilor se poate face prin:
1. Numerar: ridicare din sediu sau filiale
2. Ramburs: livrare prin curier sau Posta Romana
Returnarea produselor:
Daca nu esti 100% multumit de produsul cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat.
Contact:
Email: comenzi@carteadeaur.ro
Tel: 0269.216.677
  • Cu ajutorul Domnului s-a finalizat și pentru anul acesta tradiționalul Almanah audio, cu diverse înregistrări și mărturii. Au fost înregistrate cântări noi și au interpretat;  Timotei și Adina Donici, Vasile Negoiță, Mihăluță Alecu, Vasilică Cristea și Nelu Năstase. Printre frumoasele cântări, sora Mihaela Pavel, recită o poezie cu titlul; Toate căile iubirii.                           

    Fratele Vasile Marini, face o mărturie frumoasă, despre fratele mai mare al dânsului, învățătorul Ioan Marini și familia în care s-a născut, cuvinte care nu s-au auzit s-au înregistrat vreodată. Fratele Vasile Marini a fost înregistrat cu această mărturie deosebită, câțiva ani în urmă, la Casa Oastei de la Sibiu, cu ocazia unei adunări de Rusalii. O altă mărturie mai scurtă înregistrată la Săucani – Bihor, este cu fratele Viorel Bar, practic o continuare de la Almanahul audio din 2017,  tot despre cântare, dar acum fratele Viorel, ne arată cum se cântau cântările în anii trecuți și ce efect aveau în inimile celor care le cântau s-au ascultau. Frumusețea întregului CD audio, o descoperiți frățiile voastre, dragi frați și surori, atunci când veți asculta toate acestea!.. Să facă bunul Dumnezeu, ca aceste mărturii, cântări și poezii să aducă rod bun duhovnicesc în suflet și în inimile noaste.